• darkblurbg

Stijgende energietarieven. Groene energie. Slimme meters. Zelf energie opwekken. Energieneutraal wonen en leven. Via het Nieuwe Gas naar Gasloos. Wie woont, moet vroeg of laat nadenken over energiebesparende maatregelen.

En wat als je verhuist, je huidige woning wil verduurzamen of zelf een huis wil bouwen? Waar moet je beginnen?

Eenvoudig: bij NR-Tech.

We zijn geen idealistisch zweverige groene wereldverbeteraar, maar een technisch onderlegd bedrijf met als belangrijkste doel het vinden van duurzame, realistische oplossingen voor iedereen. Gezamenlijk wordt de wondere wereld van duurzaam, gereduceerd tot duidelijk gekozen concepten, die passen bij jouw levensstijl en verwachtingen.

Ook voor uw eigen woning bieden we een ruime keus aan diensten:

Analyse huidig energiegebruik

Waarom gebruik ik toch zoveel energie? Een vraag die we zeer vaak te horen krijgen. Doormiddel van een scan op locatie en eventueel duur metingen zoeken wij de bron van energie verbruik op.

Hierna kunnen we bepalen hoe we de energieverspilling bij de bron aanpakken.

Advies voor duurzame en energiebesparende maatregelen in bestaande woningen

Tijdens een korte ronde door het huis worden de mogelijkheden van het huis bekeken.

Hierna duiken we tijdens een zogenaamd keukentafel gesprek in alle mogelijkheden die er op de markt zijn. gezamenlijk lopen we de voor en tegens door van de verschillende opties en inventariseer ik het benodigde bewoners comfort en leefwijze.

In een rapport vat ik de installatie dusdanig samen dat u een duidelijk overzicht heeft van de te nemen maatregelen.

Door de grote ervaring van NR-Tech zal de installatie zo duurzaam mogelijk uitgevoerd worden, rekening houdende met de wensen en verwachtingen van de bewoners.

Niet een op een stapeling van maatregelen en installaties, maar gelijk een maatpak, een optimaal op de bewoner toegesneden installatie, waarbij ieder duurzaam onderdeel als 1 concept op elkaar is afgestemd.

Offertes voor duurzame concepten.

Uiteraard wilt u ook weten wat de duurzame installatie u gaat kosten.

Indien u dat wenst kunnen wij er zorg voor dragen dat er offertes bij installateurs en leveranciers worden opgevraagd. na controle van onze zijde, bent u er zeker van dat u niet te veel betaald en dat de gekozen oplossing volledig is zoals u in gedachte had.

Kopersbegeleiding van duurzame technieken voor nieuwbouw woningen en villa’s 

Welke technieken wil je in de nieuwe woning. Matchen deze wel met mijn comfort wensen? Past het bij mijn woning? en mag het wettelijk?

Deze twijfels zijn niet anders dan normaal. Een keur van wetten, eisen en mogelijkheden komen op u af, terwijl u bezig bent om een droomhuis te verwezenlijken. De ervaring van NR-Techzal het hele proces uit uw handen nemen, en zal nauw samenwerken met uw architect. (Als deze ons al niet eerder zelf bij het proces getrokken heeft)

Hierbij duiken we tijdens een zogenaamd keukentafel gesprek in alle mogelijkheden die er op de markt zijn. gezamenlijk lopen we de voor en tegens door van de verschillende opties en inventariseer ik het benodigde bewoners comfort en leefwijze.

In een rapport vat ik de installatie dusdanig samen dat de installateur voor de aannemer een eenduidige offerte kan maken, daar de verschillende keuzes al zijn vast gelegd.

Door de ervaring van NR-Techzal de installatie zo duurzaam mogelijk uitgevoerd worden, rekening houdende met de wensen en verwachtingen van de bewoners.

Niet een op een stapeling van maatregelen en installaties, maar gelijk een maatpak, een optimaal op de bewoner toegesneden installatie, waarbij ieder duurzaam onderdeel als 1 concept op elkaar is afgestemd.

Meer-jaren stappen plan naar een gasloos huishouden

Alle plannen van de regering en diverse doelgroepen zijn duidelijk. Op den duur gaan we van het gas af. Goed met een advies hoe u kunt verduurzamen bent u er nog niet, tenzij u voldoende geld heeft om alles in een keer beet te pakken.

Maar waarom zouden we? het gas wordt heus niet volgende maand af gesloten.

Wij maken daarom op basis van een aantal financiële parameters van uw zijde een meer-jaren stappenplan. Stap bij stap, binnen de mogelijkheden gaan we uw woning verduurzamen. En het mooiste? Elke volgende stap wordt weer betaalbaarder omdat er steeds meer geld overblijft per maand door de al gerealiseerde besparingen. U zult verbaasd zijn wat er allemaal mogelijk is.

Controle installatiewerk

Twijfelt u aan de prijsvorming van de installateur, of aan het aangeboden systeem, dan kan die door ons gecontroleerd worden. Wij kijken dan tevens wat de subsidie mogelijkheden zijn op die maatregelen.

Wilt u weten of de installatie naar behoren gemaakt is? Ook hier kunnen wij u van dienst zijn, doormiddel van een oplever controle op locatie.